Ticari Soğutma: her an emrinde olan bir yedek parça dünyası

01/08/2018 11:25:00

Ticari Soğutma: her an emrinde olan bir yedek parça dünyası

01/08/2018

Sürekli stokta bulundurulan 10.000’i aşkın ürün kalemi ile LF ürün yelpazesi, buz makineleri, dağıtım ekipmanları, blast chiller’lar, soğuk odalar, su soğutucular, dondurma makineleri ve her tür diğer soğutucu cihazla ilgili bütün yedek parçaları içermektedir.

En iyi markalara ait yedek parça ve aksesuarlar, örneğin Cubigel, Embraco, Secop ve Tecumseh kompresörleri, Elco, Ebmpapst ve Ziehl-Abegg fanları, Eliwell ve Evco ısı ayarlayıcılar, Ranco termostatları ve daha niceleri LF’in Web Shop’unda mevcuttur.

Ayrıca, contalarla ilgili performanslı arama motoru sayesinde standart ölçüde hazır kapı contaları (95 farklı profilden üretilen 714 conta) ve 3 iş gününde teslim edilebilen özel üretim contaları da sipariş etmek mümkündür. Pazarda yaygın bütün markalarla uyumlu ve %100 İtalyan Malı kapı contaları her boyuttaki buzdolaplarının kapısını onarmanızı mümkün kılar.
Otomatik sipariş takip ve lojistik sistemi, müşteri taleplerinizin en yoğun olduğu dönemlerde dahi size hızlı teslimat güvencesi sağlar.

LF Web Shop’unda mevcut bütün ürünler, aynı zamanda web sitesi üzerinde dijital ve interaktif versiyonuna erişebileceğiniz kataloglarda da yer almaktadır.

Ticari Soğutma 
KATALOGLAR
Refrigeration

Ticari Soğutma çok satanlar
KATALOGLAR
Tematik kataloglar
Refrigeration Top Sellers 

Soğutucu contaları
KATALOGLAR
Tematik kataloglar
Gaskets for commercial refrigeration

 

Daha fazla bilgi için:
export@lfspareparts.com