Host Milano: Tarihleri Not Ediniz (18-22 Ekim 2019)

04/09/2019 16:52:00

Tüm markalar, tüm parçalar. Her zaman her yerde.

HOST Milano catering ve ağırlama sektörünün lider  fuarıdır. Catering endüstrisine hizmet veren gerçek bir one-stop-shop kimliği ile LF Group eksiksiz bir yedek parça ve aksesuar yelpazesini bu etkinlikte sunacaktır.

Profesyonel mutfak diyarına yapacağımız yolculukta bize siz de katılın.  Gıda hazırlığı, pişirme ve fırınlardan soğutma ve yıkamaya kadar geniş bir alanı kapsayan birleşik ürün yelpazemizi yakından tanıyın.
 
Ortağımız GEV ile birlikte bizi Salon 3’te bulacaksınız!

Kahve makinaları ve otomatlarla ilgili her şeye ulaşmak ve genişletilmiş Barista Gereçleri  yelpazemizi incelemek için bize ve Atel’e Hall 24’teki standımızda katılın, burada profesyonel bir latte sanatçısı tarafından hazırlanarak size ikram edilecek bir fincan kahvenin keyfini çıkarın.

Avrupa'nın önde gelen yedek parça tedarikçilerinden sağlanan ürün yelpazemizin tamamını keşfetme fırsatını kaçırmayın.

Bu yılki HostMilano'da Salon 3 (S34 S40) ve Salon 24 (T40 U39) 'da buluşalım.

HostMilano'da bizimle buluşun
Neden bizimle önceden bir buluşma ayarlamıyorsunuz? Bize tercih ettiğiniz gün ve saati bildiren bir e-posta gönderin, biz sizinle iletişim kuracağız.

Faydalı bilgiler
Ziyaret saatleri
18 Ekim 2019 Cuma’dan 22 Ekim 2019 Salı’ya kadar
09.30 - 18.30 arası


yer
Fieramilano Sergi Merkezi
Strada Statale Sempione, 28
20017 Rho
İtalya
 
Happy Easter from REPA!
Our offices and warehouse will be closed during the Easter weekend and on Monday, April 1. We will be back open for you as usual on Tuesday, April 2.